• Español
  • English
Clìnica Dental Barcelona Sanz&Pancko
932 469 043
  • Inici
  • Tecnologia – TAC DENTAL (3D)

Tecnologia – TAC DENTAL (3D)

En la clínica dental Sanz Pancko realitzem un alt nivell d’atenció i tractament, posant els nostres coneixements i capacitats professionals a l’altura dels assoliments més recents de la ciència i tecnologia dental sent una clínica dental a Barcelona de referència.

Trato familiar y personalizado - Clínica Dental Sanz&Pancko Barcelona

Els gabinets disposen dels equips i productes d’última generació que faciliten la tradició i innovació de l’avançada tecnologia alemanya.(Dentsplysirona)

Radiografía panorámica

Hem aprofitat el potencial sinèrgic de les diferents gammes de productes d’alta generació. Productes innovadors, noves pautes científiques i estètiques, i en general, ens servim dels canvis memorables que s’estan produint actualment en el sector dental.

Disposem de càmeres intraorals, on si el pacient ho desitja, pot seguir detalladament totes les operacions del seu tractament, amb les explicacions pertinents del Doctor.

A la clínica dental Sanz Pancko, per poder oferir als nostres pacients el nivell més alt de tractament i atenció, ens mantenim constantment a l’avantguarda de la tecnologia, oferint només els tractaments més avançats mitjançant la ciència i la tecnologia dental més recents. Gràcies a la nostra filosofia, ens mantenim com la clínica de referència a Barcelona.

Sanz Pancko Dental està equipada amb la tecnologia CBCT (3D) més avançada. El CBCT (Tomografia Computada de Haz Cònic) és un tipus de tecnologia d’imatge que utilitza un feix de raigs X en forma de con per produir imatges 3D detallades de les dents, la mandíbula i les estructures circumdants. És cada vegada més important per a les clíniques dentals perquè proporciona als dentistes informació més precisa i detallada sobre la salut oral dels seus pacients, el que els pot ajudar a diagnosticar i tractar una àmplia gamma de condicions dentals de manera més eficaç.

CBCT 3D imaging system - Sanz Pancko Dental

A continuació es mostren algunes de les principals raons per les quals el CBCT és important per a una clínica dental:

  1. Diagnòstic més precís: El CBCT pot produir imatges 3D altament detallades de les dents, la mandíbula i les estructures circumdants d’un pacient. Això pot ajudar els dentistes a diagnosticar condicions com ara dents impactades, pèrdua d’os i quists o tumors que no es podrien veure amb les radiografies dentals tradicionals.
  2. Millor planificació del tractament: Amb les imatges detallades proporcionades pel CBCT, els dentistes poden planificar millor els seus tractaments, ja sigui un implant dental, tractament ortodòntic o cirurgia oral. Tenint una comprensió més completa de l’anatomia dental del pacient, poden prendre decisions més informades sobre el millor curs de tractament.
  3. Millors resultats per als pacients: El CBCT pot ajudar els dentistes a assegurar que els seus tractaments siguin més precisos i precisos, el que porta a resultats millors per als pacients. Amb aquesta tecnologia, els dentistes també poden detectar possibles problemes abans que esdevinguin més greus, el que pot ajudar a prevenir la necessitat de tractaments més invasius més endavant.
  4. Exposició reduïda a la radiació: Malgrat que el CBCT utilitza raigs X, generalment produeix menys exposició a la radiació en comparació amb les tomografies computades tradicionals. Això el converteix en una opció més segura per als pacients, especialment per aquells que necessiten imatges repetides.
CBCT 3D imaging system - Sanz Pancko Dental

En general, el CBCT es converteix en una eina cada vegada més important per a les clíniques dentals, ja que proporciona informació més detallada i precisa per al diagnòstic i la planificació del tractament, el que es tradueix en millors resultats per als pacients.

Concretament, a Sanz Pancko Dental estem equipats amb el sistema d’imatges CBCT Carestream 3D 8200. El Carestream 3D 8200 és un sistema d’imatges CBCT que proporciona imatges d’alta qualitat i baixa dosi per a aplicacions dentals. Té una àmplia gamma de mides de camp de visió, fet que el fa adequat per a una varietat de necessitats d’imatges dentals.

CBCT 3D imaging system - Sanz Pancko Dental

Algunes de les característiques i avantatges del Carestream 3D 8200 són:

  1. Imatges d’alta qualitat: el sistema proporciona imatges 3D d’alta qualitat amb una mida de voxel de 90 μm, assegurant que els professionals dentals puguin veure fins i tot els detalls més petits.
  2. Baixa dosi de radiació: el Carestream 3D 8200 utilitza una baixa dosi de radiació, el que el fa més segur per als pacients i redueix el risc d’exposició a la radiació.
  3. Múltiples mides de camp de visió: amb les seves múltiples mides de camp de visió, el sistema es pot utilitzar per a una ampla gamma de necessitats d’imatges dentals, des de l’exploració d’un sol diente fins a l’exploració d’un arc complet.
  4. Aplicacions versàtils: el Carestream 3D 8200 es pot utilitzar per a una varietat d’aplicacions dentals, incloent ortodòncia, planificació d’implants i cirurgia oral i maxil·lofacial. En general, el Carestream 3D 8200 és un sistema d’imatges CBCT versàtil i d’alta qualitat que proporciona als professionals dentals imatges precisos i detallades per ajudar en el diagnòstic i la planificació del tractament.
CBCT 3D imaging system - Sanz Pancko Dental
Certified-American-Board-of-Orthodontics - Dentist in Barcelona Sanz & Pancko
American-Board-of-Periodontics - Clinica Dental Barcelona Sanz & Pancko
invisalign - English Speaker Dentist in Barcelona Sanz & Pancko
Phibo - Dental Clinic in Barcelona Sanz & Pancko
BioHorizon - Dentist in Barcelona Sanz & Pancko
BioHorizon - Dentist in Barcelona Sanz & Pancko
Clinica Dental Barcelona - Dentist Barcelona  Sanz&Pancko
Clinica Dental a Barcelona Sanz&Pancko - Copyright © 2015
C/ Rogent 40-42 baixos 2
08026 Barcelona
+34 932 469 043
info@clinicadentalsyp.com